Onze vakantiehuizen

Texels Leven verhuurt twee 4-persoonsvakantiehuizen en twee 6-persoonsvakantiehuizen in het mooie dorpje Den Hoorn op Texel. De vakantiehuizen zijn gevestigd in een authentieke, compleet gemoderniseerde boerderij en hebben allen een eigen ingang. De 6-persoonsvakantiehuizen 'De Stal' en 'De Dors' zijn geschikt voor mindervaliden. Huisdieren zijn in alle appartementen welkom. 

6 personen VloerverwarmingRolstoelvriendelijkLigging op NO Huisdieren welkom

Vakantiehuis De Stal

Waar eens de koeien op stal stonden, kunt u nu genieten van een comfortabel 6-persoons appartement, voorzien van alle moderne gemakken en geschikt voor mindervaliden. Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers.
6 personen VloerverwarmingRolstoelvriendelijk Huisdieren welkomLigging op NW

Vakantiehuis De Dors

In "De dors", waar men vroeger in de winter het graan dorste, kunt u nu heerlijk overnachten. Het comfortabele vakantiehuis is geschikt voor 6 personen, biedt 3 slaapkamers en 2 badkamers. Geschikt voor mindervaliden.
4 personen Vloerverwarming Gratis parkerenLigging op ZO Huisdieren welkom

Vakantiehuis Het Hooivak

Slapen in een bedstee en genieten op het heerlijke terras. Je zou haast vergeten dat er nog meer op Texel is om van te genieten. Bekijk dit bijzondere 4-persoonsappartement!
4 personen Vloerverwarming Gratis parkeren Huisdieren welkomLigging op ZW

Vakantiehuis De Reeing

In "De Reeing", waar de wagens met hooi voor de winter werden binnengereden, is nu een luxe appartement voor 4 personen gesitueerd. Compleet met een originele bedstee.

Ontdek de omgeving

Den Hoorn

Den Hoorn is een klein, maar veelzijdig dorp aan de zuidkant van het eiland. Struin door de gezellige en knusse straatjes, bekijk de vele authentieke huisjes en laat u verrassen door de rust en prachtige natuur in de omgeving. Vanuit Den Hoorn zijn diverse locaties op Texel goed te bereiken, zowel met de fiets, de auto en het openbaar vervoer. Daarnaast biedt het dorp verschillende horecagelegenheden en een handige supermarkt, waar ook het welbekende Texelse lamsvlees wordt verkocht.

Den Burg

Den Burg is het grootste en bekendste dorp van Texel. Hier kunt u genieten van een gezellig centrum met vele winkels en boetiekjes. U vindt hier diverse restaurantjes, uitgaansgelegenheden en terrassen. Elke maandagochtend is er een leuke markt en regelmatig worden er evenementen georganiseerd. In Den Burg vindt u ook een gezellige bioscoop, waar u een unieke bioscoopbeleving zult ervaren.